Konsultation

Gynækologisk Klinik har åbent en til to dage om ugen, se forsiden for detaljer. Vi behandler de fleste gynækologiske lidelser. Hvis du er i tvivl, så se under fanen ”Undersøgelser og behandlinger”.

Tidsbestilling

Du kan ringe og bestille tid tirsdag kl. 8-15 og torsdag kl. 9-12. Hvis telefonen er optaget, kan du lægge en besked eller sende en SMS, så ringer vi tilbage til dig. For at få en tid skal vi have modtaget en elektronisk henvisning fra din egen læge. Henvisningen må højest være 6 måneder gammel og gælder kun for ét forløb. Eneste undtagelse er medicinsk abort, hvor du kan ringe direkte.

Vores ventetider bliver hele tiden opdateret på sundhed.dk. For øjeblikket er de omkring 4 uger. Undtaget er medicinsk abort, celleforandringer og akut gynækologisk sygdom. Her vil du næsten altid kunne få en tid den førstkommende tirsdag.

Ved fremmøde

Husk dit sygesikringsbevis. Vi vil endvidere være glade, hvis du ville ulejlige dig med at udfylde et kort spørgeskema inden din konsultation. Spørgeskemaet kan downloades her. Du vil ofte have gavn af at have læst den af vores patientvejledninger, der er relevant for dig.

Hvis du i din kontakt med os har oplevet problemer eller fejl i forbindelse med dit forløb, gør vi opmærksom på, at du har mulighed for at rapportere dette som en utilsigtet hændelse. Læs mere på Styrelsen for Patientsikkerheds hjemmeside for yderligere information.