Konsultation

Gynækologisk Klinik har åbent for konsultation en dag ugentligt. Vi behandler de fleste gynækologiske lidelser. Listen findes under fanen ”Undersøgelser og behandlinger”.

Vi samarbejder også med Nørmark Privathospital, hvorfor vi tilbyder de fleste gynækologiske operationer. Dette kræver dog, at du har en sundhedsforsikring. For yderligere information, se under fanen “Operationer”.

Tidsbestilling

Du kan ringe og bestille tid mandag kl. 9-12 og torsdag kl. 8-15. Hvis telefonen er optaget, kan du lægge en besked eller sende en SMS, så ringer vi tilbage til dig. Du kan også skrive på info@rosgynklinik.dk. Angiv KUN dit navn og telefonnummer og evt. ønsket tid.

Beskeder, der indeholder personfølsomme data såsom CPR-nummer, spørgsmål om behandling osv. besvares kun, hvis du logger ind på sikker mail via Lægevejen. Dette er et krav, der er beskrevet i den nye Persondataforordning. Du kan logge ind med dit NEM-ID.

 

For at få en tid skal vi have modtaget en elektronisk henvisning fra din egen læge. Henvisningen må højest være 6 måneder gammel og gælder kun for ét forløb. Eneste undtagelse er medicinsk abort, hvor du kan ringe direkte.

Vores ventetider bliver hele tiden opdateret på sundhed.dk. For øjeblikket er de omkring 4 uger. Undtaget er medicinsk abort, celleforandringer og akut gynækologisk sygdom. Her vil du næsten altid kunne få en tid den førstkommende konsultationsdag.

Ved fremmøde

Husk dit sygesikringsbevis. Vi vil endvidere være glade, hvis du ville ulejlige dig med at udfylde et kort spørgeskema inden din konsultation. Spørgeskemaet kan downloades her. Du vil ofte have gavn af at have læst den af vores patientvejledninger, der er relevant for dig.

Hvis du i din kontakt med os har oplevet problemer eller fejl i forbindelse med dit forløb, gør vi opmærksom på, at du har mulighed for at rapportere dette som en utilsigtet hændelse. Læs mere på Styrelsen for Patientsikkerheds hjemmeside for yderligere information.