Åbningstider

OBS: Mandag den 19. september er vores telefon LUKKET.

Klinikken er en deltidsklinik, der har åbent hver torsdag fra klokken 8-16.30. Der er åbent for tidsbestilling mandag klokken 9-12 og torsdag klokken 9-15.

Vi kan give dig en tid til undersøgelse, når vi har modtaget en elektronisk henvisning fra din praktiserende læge. Henvisningen må ikke være ældre end 6 måneder. Du bedes udfylde et oplysningsskema forud for konsultationen, alternativt kan det gøres i klinikken. I så fald bedes du møde lidt før. Skemaet kan findes her.

Afbud

Du vil to dage inden den aftalte tid modtage en SMS. Hvis du bliver forhindret i at møde op, vil vi bede dig melde afbud på info@rosgynklinik.dk. Der er andre patienter, som meget gerne vil have din tid, så giv os venligst besked i god tid. Ved udeblivelse uden afbud ser vi os desværre nødsaget til at opkræve et gebyr på 250 kr.

Igangværende behandling

Prøvesvar og alle spørgsmål vedrørende igangværende behandling skal foregå via Lægevejen. Hvis du ikke allerede er oprettet, kan du gøre det her. Det kan forekomme lidt besværligt, men på den måde sikres det, at dine personlige data behandles sikkert og korrekt. Se vores Privatlivspolitik for patienter her.

Abort

Medicinsk abort kan bookes uden ventetid. I modsætning til andre typer af behandling behøver du IKKE at have en henvisning fra egen læge.

Ventetider

Ventetiderne varierer og er afhængige af årsagen til din henvendelse. For det meste kan vi give dig en tid indenfor 4 uger. Ved nogle sygdomme, såsom celleforandringer, blødning i tidlig graviditet og kontaktblødning er ventetiden kortere. Akuttider gives kun efter opringning fra din egen læge.

Utilsigtet hændelse

Hvis du har oplevet problemer eller fej i forbindelse med dit forløb gør vi opmærksom på, at du har mulighed for at indrapportere dette som en utilsigtet hændelse hos Styrelsen for Patientsikkerhed på http://www.dpsd.dk.

Her finder du os

Klinikken er beliggende i slutningen af gågaden i Roskilde på Støden 18, 1. til venstre.
Der er gode parkeringsmuligheder på Schmeltz Plads. Gå gennem Passagen og til venstre ned gennem gågaden, så kommer du lige ned til Støden.